lauantai 20. joulukuuta 2014

Jännittävyys katossa!

Krank tässä terve!

Onpas ollut melkoinen viikko. Joulu lähestyy, wave 6 on siirretty "on the boat"-statukseen, vanhojen alusten reprintit on siirretty "on the boat"-statukseen, Suomen Store Championship paikat julkistettiin, Porissa taidetaan järjestää isompikin X-Wing turnaus (oletettavasti kuitenkin FFG:n organized play-ohjelman ulkopuolelta, mutta kuitenkin!) FFG julkisti vihdoin Imperiumille huge aluksen ja Imperial Assault julkaistiin vihdoinkin.

Hemmetin FFG... SHUT UP AND TAKE MY MONEY!  (saattoi mennä pari TIE-Advancedia tilaukseen uuden titlen valmisteluihin liittyen!)

perjantai 12. joulukuuta 2014

Casual friday!

Krank tässä terve ja hyvää perjantaita!

Perjantain ja uusien alusten kunniaksi tässä teille Fly Casual 3 "Aallonharjalla"!


Krankku ja Snufa repivät boksit auki ja pistävät sotakoneet vastakkain eeppisessä mittelössä. Vain expansionin kamaa pöydällä (pl. pakolliset tavarat core setistä). Industrial Light & Magic olisi ylpeä videon SFX osaamisesta! ;)



torstai 11. joulukuuta 2014

Hiljaa hyvä tulee!!! Fly Casual!

Krank tässä terve!

(Muokattu: iso läjä kirjoitusvirheitä koska aamuyö ja iPad)

Kanttiiniakatemian puolella ja muutenkin on ollut todella kiireistä viime aikoina. Hyvänä puolena on se että noin 33% kiireestä on ollut Kanttiiniakatemian ja PoriXwing-kanavan parissa. Uusi videoeditointiohjelma alkaa pikkuhiljaa luonnistua ja toivottavasti battle reporteista tulee hyviä ja muistakin kanavan videoista katsomisen arvoisia!

En ole ihan täysin avannut noita eri kategorioita mitä kanavalla pyörii ja miten se suhtautuu tähän Kanttiiniakatemian blogiin.

Pähkinänkuoressa homma toimii näin:
-kuvaan ja editoin videon kanavalle
-kirjoitan videon julkaisun yhteydessä blogipostauksen


perjantai 5. joulukuuta 2014

Hampaat irvessä osa 2!

Krank tässä terve!




Ottelusta tulikin jännittävä ja väkivaltainen hyvässä mielessä. Tiukkaa vääntöä alusta loppuun. Parempiakin valintoja olisi voinut tehdä jälkikäteen ajatellen, mutta pilottina "Captain Hindsight" on aika huono. Ainakin yksi sääntötekninen moka tapahtuu videossa, joka onkin mainittu teksteissä. Eli minun olisi pitänyt ampua Biggsiä yhdessä kohtaa Farlanderin sijasta. Hemmetin hauska matsi oli kuitenkin!