sunnuntai 17. toukokuuta 2015

TIE Defender Expansion

Nyt tuleekin hieman oudomman näköinen lintu sillä tällä on kolme siipeä. TIE-Advandesta seuraava malli on tarkoitettu pieruettien tekemiseen ja laitolentoon. Defender on oikeastaan ainoa kone joka tekee uukkarin ilman stressiä ihan natiivisti. Kone on kallis ja sitä pääsee vain ajamaan Imperiumin parhaat lentäjät, tarkemmin ne jotka ovat suorittaneet +30 tehtävää. Joissain kuskeissa skillit näkyy kun taas toiset ovat olleet vain onnekkaita. Defender joko vetää pisteet kotiin ja kylvää tuhoa kuin palava maajussi tai sitten sukeltaa heti pelin alussa pois vieden 40 pistettä kankkulan kaivoon. Mukana tulee hyviä kortteja mutta Engine Upgrade ja Heavy Laser Cannon puuttuu pahasti.

Stats

3 on tarpeeksi tulivoimaa, jos tahtoo lisää niin heittää HLC tai Autoblaster jos tahtoo kikkailla.
3 evadea sopii hyvin alukselle joka on tarkoitettu lähistelyyn ja koirasotaan.
3 sopivasti kestoa jos sattuu critti tulemaan sisään ei heti mene palasiksi.
3 hyvin on shieldejäkin näin kalliissa aluksessa.

Movement

Ilmeisesti Defenderin hinta tulee valkoisesta K-käännöksesä, muuten kiekko on aika perussafkaa TIE-teknologiaa. Push the Limit on hyvä vaihtoehto koska voit vetää käännöksen taakse ja focus+TL

Pilots

  • Rexler Brath on hieman kinkkinen koska hänellä tarvii olla focus vielä jäljellä ampumisen jälkeen. Autoblaster+Outmaneuver on hyvä koska niitä ei voi torjua ja saat melko helposti osumia TL kanssa. HLC+Predator on aikä nätti koska se ei tee crittejä joten kulutat vain focuksen niin tadaa ja bam! Jos vastaan tulee todella kovia väistelijöitä voit antaa assault missilet tai cluster missilet, assaultilla aiheutat viereiseen alukseen damagea ja käännät sen kortin, koska ei erikseen lue ettei tämä olisi mahdollista.


  • Colonel Vessery. Olisi todella hienoa jos tähän saisi Weapong Engineerin sisään niin saisi hullun hyödyn. Siis kun ammut saat heti ottaa TL ja myös käyttää sen ko. taistelussa. Otat jollain korkea PS äijällä ensin TL, tälle focus ja ammut naamaan niin saat kummatkin käyttöön ilman stressiä. PTL ja HLC ovat aika awesome combo tälle miehelle, pysyttelee kaukana ja antaa muiden räiskiä läheltä.

  • Onyx Squadron Pilot. Muutama piste enemmän niin saat Firesprayn. Onko hirveän kannattava!

  • Delta Squadron Pilot. 1 PS on aika naurettava. 30 pisteellä saa aika paljon kaikkea kivaa.

Elite Talents:

  • Predator tappaa matala PS swarmeja kuin roundup kaikkea elävää. 3 pisteellä tulee myös tämä elite. Elite skillit ovat haluttua tavaraa ja harmittaa yleensä että niitä saa vain yhden käyttöön. Kannattaa ottaa mukaan jos tahdot jonkin osuvan oikein kunnolla.


  • Outmaneuver. Uusi kortti joka antaa perseeseen ammuttavalle yhden puolustusnopan vähemmän. Todella hyvä kaikille nopeille ja näppärille aluksille. 3 pointsia on todella vähän hyötyyn verrattuna. Yhdistäminen niihin aluksii jotka jo tekevät samaa kunte Vedge on aivan naurettavan kovaa. Nykyään kun on 360 fire arc aluksia tai aux arc niin niihin tämä toimii myös. Outmaneuver laskee etupuolen eli primary arcin, siis sen pahville printatun sheidatun osan. Its gooood!

Secondary Weapons

  • Ion Cannon. Kyllä sopii hyvin Defenderin mentaliteettiin, ensin mennään päin, K-käännös ja sitten ammutaan ionilla perseeseen. Ion cannon on hyvä pyssy eikä maksa maltaita. Korttikin on kiva tässä paketissa.Modifications

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti