tiistai 14. lokakuuta 2014

A-Wing expansion


Noniin, nyt on solisluu koossa ja käsi toimii kuin Lukella konsanaan niinpä puskee myös kanttiinista tavaraa esille. Ensimmäinen Wave 2 alus joka tulee linjalle on A-wing, valkopunainen viuhahdus joka ajaa mutkiin kuin Kankkunen ja on nopea kuin Salo Monacon yössä pari viivaa vedettään. Näitä kuskeja ei stressi haittaa sillä kiekko on vihreä kuin Ruotsin hallitus. A-wing on kuin paranneltu Tie-fighter, eli koneessa on moottorit yms turbiinit ja sitten siihen päälle on laitettu kuppipenkki joka vuorataan alumiinilla. 
Koneessa on Empirelle tutut missileputket joiden avulla saa puskettua kunnon pötköä viholliseen, myös evade on ennestään tuttu mutta ei Rebeleiden puolella sitten tulee aivan uusi kummajainen eli Boost!
Boost toiminta on käytännöllinen uudelleensijoitteluun ja liike kikkailuun jonka avulla pääsee pois vihollisen ampuma alueelta. Periaate on sama kuin Barrel Rollissa mutta käytetään loivaa 1 mutkaa.


Stats 

2 hyökkäystä on melko normaalia näille nopeille kiitureille ja riittää hyvin kun näin näppärillä pääsee helposti 1 rangelle.
3 puolustusta riittää hyvin vähän pahempaankin tulitukseen, jos haluat selvitä mistä tahansa tekee evaden.
2 runkoa, ei se avaruusalumiini mitään hirveästi kestä jos kolahtaa mutta,
2 suojaa estää pahimpien kritikaalisten tulemasta koppiin sisälle.

Movement

Kuten sanottu on kiekossa vihreää melkoisesti joten saa sitä stressiä tehdä ja pääsee oikein komeasti pois kantamalta. Kaksi K-turnia mahdollistaa hienovaraisemman kääntymisen ja kun tämän yhdistää nimikko kuskeihin tulee yhdistelmästä tappava..


Pilots

  • Tycho Celchu. Tycho on niin Zen ettei tunne stressiä kuin veroilmoitusten teossa. Kuolema on hänelle tuntematon käsitys ja vatsapohja on valettu Carbonitesta koska kurat ei tule housuun vaikka vetää koviakin liikesarjoja. Anna Tycholle Push the Limit ja katso miten avaruudessa kuuluu lentää, oikeissa käsissä hän on rasvattu salama joka ilmestyy tyhjästä, tuhoaa ja lentää auringonlaskuun jos se on avaruudessa mahdollista. Tychon saa ampumaan jo 1 vuorolla hyvällä tuurilla. Tycho on kuin Vader, erittäin muokkautuva siihen rooliin mihin sen haluat ja hän hoitaa sen urheasti. Tycho voi myös rohmuta paljon pisteitä kun alat antamaan missileitä, elite talentteja ja modifikaatioita, ole varovainen sillä hänet voidaan ampua todella helposti alas.
  • Arvel Crynyd. Voisi sanoa että hän on lähitaistelu expertti joka on erittäin harvinaista x-wingissä. Todella monessa pelissä on käynyt niin että vihollinen ajaa päälle siksi että säilyy hengissä, eipä käy enää niin. Kiva combo tuli mieleen tässä kirjoittaessa, jos firespay kiusaa metassa niin ottaa tämän ja ionit joko missileinä tai y-wingille, parkkeeraa Arvel ionoituneen aluksen perseeseen ja BAM.  • Green Squadron Pilot. Ovat oikein meneviä missileiden kanssa, jos tiedät mitä alusta tulee vastaan niin antaa paljon mukautuvuutta. Huomaa Elite slot jolloin voit yhdistää Deadeyen, Marksmanshit yms jolla tehostat missileiden tuhoa.
  •  

  • Prototype Pilot.Elite Talents

  • Deadeye auttaa ampumaan torpedoja ja missileitä jotka vaativat TL ampuakseen. Miksi tämä olisi niin hyvä asia. Kun otat TL liikkeen jälkeen voi pelikenttä olla aivan erilainen silloin kun itse pääset ampumaan eikä välttämättä ampuma alueella ole enää sitä alusta johon lukittaudut. Hyvä kortti matala Pilot Skill koneille jotka voivat jäädä ilman kohdetta hitauden vuoksi mutta myös hyvä expertti kuskeille. Vader tai Tycho+PTL voi siis tehdä focus+evade ja silti ampua cluster missilet tai muut roinat.

  • Push The Limit. Kuin oikeatkin pilotit ei x-wing kuskien nenät ole vieraita valkoisen jauheen efekteille, ei siinä stressiä mietitä kun pumppu vetää viimeisiään ja silmät on kuin soppalautaset. PTL on muutenkin hyvä kortti kuin Tycholla, jos et tahdo käyttää Vanderia tai Squad leaderiä niin tällä saat combottua kivasti actioneita esim: Luke+R2D2, TL+Focus, Boost+BR.

Secondary Weapons

  • Homing Missiles. Jos cluster missilet ovat swarmeja varten niin tämä on Howl Runnerin tappaja. Niinkuin miltei kaikki muut missilet tai torpedot, tämäkin vaatii TL mutta huomaa kirjoitusasu. Tadaa! Homing Missile EI kuluta TL vaan voit käyttää sitä muokkaamaan hyökkäyksen tulosta. Jos vastassa on nopeista ja hyviä aluksia jotka tekevät elämästä evaden kanssa mahdotonta ota Homing Missiles. Sopii todella monelle kuskille. Hieman kallis mutta saat Vaderin, Dark Cursen tai Howl Runnerin pitkältä ammuttua alas varsinkin jos yhdistää vielä Marksmanship.

 
Listoja

Missile Mafia
Tycho Celchu + Squad Leader
Green Squadron Pilot + Elusiveness + Cluster Missiles
Green Squadron Pilot + Elusiveness + Cluster Missiles
Prototype Pilot  + Cluster Missiles

AAAY
Tycho Celchu + Cluster Missiles + Push the Limit
Green Squadron Pilot + Squad Leader
Prototype Pilot + Assault Missiles
Gold Squadron Pilot + Ion Cannon Turret


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti