sunnuntai 3. toukokuuta 2015

E-Wing Expansion 

Ei ole ihan mikään kaunein alus mutta pienellä laitolla saa kauniin yksilön. E-wing on X-Wingistä seuraava askel notkeampaan ja nopeampaan suuntaan, kuten A-Wing.
 E-wing oli tullessaan hieman meh alus joka korkealla hintansa vuoksi jäi useilla pöytälaatikkoon eikä nähnyt kuin Corran Hornin pilotoimana pelipöytää. Tämä kone vetää kyllä helposti puolet pisteistä ja on melko haavottuvainen huonosti ohjastettuna. Tämä kone on kuitenkin muuttuvainen ja siitä saa tehtyä itselleen sopivan työkalun moneen tilanteeseen. System paikka ja Astromech yhdistelmä antaa paljon mahdollisuuksia tehdä joko uuber liukas dodger 5-7 puolustusnopalla tai ampumalla 10 kutia joista 5 saa TL.
E-wing on vähän kuin Advanced TIE Fighter, kallis mutta niittää oikein käytettynä paljon heinää.

Stats

3 X-wingin piiput ovat jätetty koska niissä ei ole sinänsä mitään vikaa. Aivan tarpeeksi tulivoimaa.
3 Vikkelä alus väistelee nopasti päin tulevaa kutia, mahdollisuus kasvattaa R2-F2 ja Stealth Devicen kanssa 5.
2 Paffit paukkuu jos tulee suojista läpi. Ehkä kannattaa ostaa Hull tai Shield Upgrade.
3 Shieldejä on parannettu X-wingistä.

Movement


Hieman avoimenpi kenttä kuin X-wingissä mutta vähemman vihreää kuin A-wingissä. Tiukat kurvit ja Barrel Roll on hieno yhdistelmä. PTL ei ole ihan unohdettu asia tällä menopelillä.

Pilots

  • Corran Horn tulee aina kahdesti kun vaan muistaa huilata välissä. Jokaisella on se oma lempi build Corranille mutta kaikilla on FCS. Siihen sitten voi laittaa Squad Leaderia niille kierroksille kun ei voi ampua ja isompi kaveri tarvii lisää tehoa (Dash) tai Expose antamaan kunnon lisäjytkyn. R7 droidit ovat hyviä mutta myös R2-F2/D2 on aikasen kivoja suojaamaan. Engine Upgrade sopii hienost pujotteluun ja Steath Device puolustukseen.

  • Etahn A'baht muuntaa 1 osuman kritikaaliseksi. Toimii "voima kertoimena" koska muut omat alukset saavat tämän edun käyttöön. Ten Numb ja Farlander ovat hienoja B-wing kuskeja jotka antavat myös enemmän kestävyyttä listaan. HLC ampujat pitävät hänestä koska mahdollistaa krittien saannin. Corranin kanssa toimii myös hienosti.

  • Blackmoon Squadron Pilot on kallis X-wing

  • Knave Squadron Pilot jätetään suosiolla pois.

Astromechs

  • R7-T1 ihan kiva kun saa boostin pois vihollisen linjasta ja saa vielä TL. Sopii myös blokkerille hienosti. Kyseinen mech sopii myös muihin aluksiin missä on vaan tilaa kopin takana. Toimii hienosti Advanced Sensors kanssa.
  • R7 Astromech, ihan käyttö 2 pistettä jos tiedät että on paljon mahdollisuuksia käyttää TL tokeneja tai muuten vapaita toimintoja.

Elite Talents

  • Outmaneuver on mahtava kortti kaikille nopeille ja ketterille aluksille. Kannatan.

Secondary Weapons

  • Flechette Torpedoes aiheuttaa stressiä kun sen räjähdyksestä syntyy jonkinlainen sirpale efekti ja jos on kuljet ohuet niin ottaa myös stressiä. Ihan kiva mutta en tiedä milloin itse käyttäsin, melko halpa se on kyllä.

System Upgrades

  • Advanced Sensors antaa käyttöön actionin ennen liikettä. Voit siis tämän kanssa tehdä focuksen ja sen jälkeen punaisen liikkeen. AS+PTL auttaa tekemään vielä enemmän lurjuuksia. Käyttökortti kyseessä.
Han Solo + Veteran Instincts + C-3PO + Gunner + Falcon Title + Engine Upgrade
Corran Horn + Veteran Instincts + Fire Control System + R7 Astromech

Dash Rendar + Push the Limit + Kyle Katarn + Heavy Laser Cannon + Outrider + Engine Upgrade
Corran Horn + Veteran Instincts + R2-D2 + Fire Control System


Etahn A’baht + Advanced sensors
Tarn Mison
Rookie
Rookie
 
Etahn w/ PTL + AdvS + R2 + Engine
Tarn w/ R7 + Engine
Biggs w/ R3-A2
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti