torstai 16. lokakuuta 2014

Porin Pelikauppa X-wing Liiga

Porin Pelikauppa on ollut osana X-wingin suureen suosioon Porissa. Ei siis ihme että juuri siellä järjestetään X-wing liiga joka starttasi peleiltään 16.10. Tässä hieman makua mitä olin todistamassa kun ensimmäiset pelaajat taistelivat liigapisteistä.

Pelaajina olivat Krank jonka oikean henkilöllisyyden estää Empiren salainen palvelu. Krank lähti peliin kiintoisella listalla jossa jokainen alus oli erilainen.

Lista:
Gamma Squadron Pilot + 2 x flechette
Colonel Vessery + Proton Rockets + Outmanouver
Echo + Veteran Instincts + Advanced Cloaking Device + Fire Control System


Snufa (jonka nimi on muutettu jottei hänen perhettään liitetä vastarintaliikkeeseen ja näin pysyvät turvassa) lähti peliin vastapuolta isommalla köörillä jossa oli juuri uniformut päälle saaneita keltanokkia. Kanttiiniakatemian tiedusteluosasto on saanut selvää että Snufa on jo pelannut tällä listalla myös viimeksi kun nämä kaksi komentajaa kohtasivat.

 Lista (sleep after sex XXXZZZ)
3 x X-wing Rookie Pilot
3 x Z-95 Bandit Squadron Pilot


Peli alkoi Snufan lähettäen alukset alla olevan kuvan mukaisessa muodostelmassa. Krank lähetti kolme alustaan erillään ja alkoivat kiertää kylkeen. Snufan vikkelät lentäjät alkoivat vetää suoraan oikeaa reunaa edestakaisin, ensin eteenpäin sitten komiasti K-turnit jossa Krankin veri suussa lentävät kuskit joutuivat ristituleen. Echo lensi hienosti mutta vahingossa osui juuri viimeiseen asteroidiin ja koki siitä ison takaiskun. Lopuksi Krank sai Snufalta 2 Z-95 lentäjää mutta massa korvasi laadun tässä pelissä ja Empiren jokainen alus tuhoutui lopulta kovaan ristituleen.1 kommentti:

  1. Viimeinen kuva kertoo kuinka parhaastakaan paikasta ei saa tuhoa aikaiseksi jos vihreät nopat hyvällä tuulella ratkaisevilla hetkillä :) Hyvä matsi oli ja homma kaatui kyllä ihan omiin kriittisiin lentomokiin. Kiitokset snufalle hyvästä vastuksesta taas :)

    VastaaPoista