keskiviikko 10. syyskuuta 2014

X-Wing Expansion

 
Noniin lähdetään purkamaan tätä monien alusten määrää mitä on tullut muutaman vuoden aikana.
Aloituslaatikon mukana tulee jo yksi tällainen lentopeli mutta tässä saat mukaan paljon kaikkea kivaa pikku namia joilla viet voiton kotiin ja imperiumin polvilleen. Monet pelaajat ostavat 2 corea ja yhden x-wingin lisärin jolloin saat kuskeja yms hyvää.

Kyllä on komia alus.
Alus on siis sama ja se on ihan kiva :) mitä muuta voi sanoa kuin että rahalla saa. X-wing maksaa hieman enemmän mutta se on monitoimikone joka tappaa kun sillä lentää oikeaan kohtaa oikeaan aikaan.
3 hyökkäystä on ihan jees, sitä saa buffia vielä focus ja target lockilla mutta myös Marksmanshipilla, kunhan ei tule tyhjiä ;)
2 puolustusta ei ole niin ruhtinaallinen eli kannattaa hieman mennä asteroidien taakse piiloon tai ottaa R2F2 droidin. Luottaa vaan VOIMAAN niin kyllä ne evaset tulee.
3 runkoa joka ottaa hajaluoteja toivottavasti tarpeeksi.
2 kilpeä ottaa ensimmäiset kritikaaliset vastaan.


Aluksen kiekko on ihan jees kamaa.

Pilots

  • Wedge Antilles, ampuu todella tarkasti ja vie vastustajalta yhden puolustusnopan. Wedgeä käytetää todella paljon kilpailuissa koska aina niin mukavat Tiet menevät lakoon kohtuu helposti.

  • Garven Dreis, hyvä wingman jollekin joka hotkii focusta, tai sitten Hawkkiin säilöön :) Voit käyttää focuksen vaikka nopissa ei ole silmän kuvaa.


  • Red Squadron Pilot

  • Rookie Pilot PS2

Astromechs

  • R5-K6, ota ensin target lock, sitten ammut torpedot ja suuntaat uudelleen lukitukseen. Garven voi vaikka auttaa. Hyvä Y-wingin kanssa jossa on Torpedot sekä Turret. Hieman arpapelillä menee että saako uudelleen lukitusta mutta eihän tuo ole pahan hintainen.

  • R5 Astromech. Aika Meh. En keksi muuta kuin pisteiden tasaamiseen ehkä, jos siihenkään. Munisipal failsafe on siihenkin ehkä parempi.

Elite Talents

  • Expert Handling. Jos tahdot kikkailla ja vastassa on paljon torpedoja (koska niiden laukaisuun tarvitaan lukitus). Jos et voi tehdä kokonaista rollia sivulle niin et voi liikkua etkä myöskään voi saada lukitusta pois. Etkä voi myöskään rollata jos olet jo rollannut. No barrel rolls for you.

  • Marksmanship. Coren mukana tullut kortti. Mitäs tästä sanoisi. Aika hyvin dakkaa irtoaa!

Secondary Weapons

  • Proton Torpedoes, jos vastassa on iso paljon kestävä alus johon saa upottaa noppaa kilokaupalla (esim. Falcon) on tämä ihan hyvä ottaa mukaan.


Jos listoja miettiin niin Tässä muutama.

BFF's

Biggs Darklighter w/R2-F2, Shield
Wedge Antillies  w/Swarm Tactics, Proton Torpedo
Luke Skywalker w/ Determination, Proton Torpedo. 

Double Trouble
Wedge Antillies
Biggs Darklighter w/ R2-F2
Rookie X-Wing
Rookie X-Wing

Rookie Boogie
Rookie X-Wing w/ Proton Torpedoes tai Shield Upgrade
Rookie X-Wing w/ Proton Torpedoes tai Shield Upgrade
Rookie X-Wing w/ Proton Torpedoes tai Shield Upgrade
Rookie X-Wing w/ Proton Torpedoes tai Shield Upgrade


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti