torstai 23. lokakuuta 2014

Millenium Falcon expansion

 
Yksi tieteiselokuvien tunnetuin alus lentää myös pelilaudalla. Paketti on hieman oudosti nimetty, muut paketit ovat nimetty aluksen mallin mukaan joten tämän pitäisi ehkä olla YT-1300. Falcon on ainoa alus tähän mennessä jonka statsit muuttuvat kun valitsee nimetyn kuskin. Falconin saa Super halvalla, jos valitsee Outer Rim Smuglerin aluksen. Sataan pisteeseen saat näitä isoja tankkereita kolme ja jää vielä pisteitä yli. Mukana tulee myös muutama eksklusiivinen kortti joten paketti on kannattava ostaa. Ainut asia joka vaikeuttaa tätä on FFG:n toimitus ja tuottamis politiikka, rajoitetaan alusten saatavuutta. FFG: toimittaa tiettyä aluista rajoitetun ajan ja määrän joten jos nyt tahdot ostaa Falconin voit olla varma että et löydä sitä kaupasta. Hyvällä tuurilla löydät Ebaysta muutaman kympin lisähintaan.

Stats


ORS
2 Hyökkäystä olisi hyvä jos YT-1300 olisi yhtä ketterämpi. Iso laatta tekee sen että alus on todella nopea, saavuttaa vastustajan ja 360 asteen säteen avulla ammut vaikka menet ohi.
1 Puolustus on vähän mutta ehkä sen kuuluukin olla, kyseessä kuitenkin iso alus.
6 Runko imee itseensä piirun verran paremmin kuin Y-wing. Hinnan mukaan ihan hyvä juttu.
4 Suoja pysyy pystyssä vaikka saa kunnolla kuokkaan.
YT on iso alus ja saa mukaansa kaksi matkustajaa ja perus modifikaatiot, ei muuta.

Nimetty
3 Hyökkäystä on hyvä ja halvimmillaan 42 pistettä.
1 Puolustusta. Tätä saa muokattua C3P0 kortilla jolloin onnisut aina poistamaaan yhden ja Flacon titlellä saat evade toiminnon.
8 Runko on muhkea ja kestää todella kauan annatusta.
5 Suoja... Hyvä hyvä.

Movement

Millenium Falcon on medium kokoluokan alus ja tulee siis isommassa alustassa kuin normaali X-wing alus. Tämä aiheuttaa hieman erilaisen liikkeen kuin pienemmissä alustassa. Alusta on kooltaan siis 4 laattaa ja on näin erittäin helppo maalitaulu sitä kohti ajaville aluksille jotka tahtovat olla suojassa base to base kontaktissa, vice Versa myös...


Pilots

 •  Han Solo. Pakkotoisto Target Lock. Han + Luke + Gunner = profit. Anna veteran instincts ja ammu ensimmäisenä!

 • Lando Calrissian lentue variantti. Coolest motherfucker around.

 • Chewbacca on turnauksista tuttu. Chewie ei paljon välitä kriteistä. Jos vedät Falconilla yksin etkä lentueessa tämä on hyvä valinta. Tähän menee niin monta korttia hyvin. Draw Their Fire on tietysti hyvä jos vielä otat shield updatet. Expose ja Veteran Instincts.

 • Outer Rim Smuggler. Huonommat statsit mutta eipä ole hinnalla pilattu. Vittumainen käyttötapa on se että parkkeeraat tämän aluksen eteen joka on saanut ion markkerin. Siitä ei lähdetä sitten mihinkään jos vain joku antaa lisää ionia (hawk tai y-wing).

Crew Members

 • Chewbacca uhraa itsensä aatteen puolesta ja päästää ilmaan koulon kurlauksen. Miksipäs ei ottaisi tätä mukaan kun kerran lentelee.

 • Luke Skywalker pelastaa paskan heiton mutta maksaa vähän liikaa siihen verrattuna että jos yksikin osuu ei Luke käynnisty. Sopii hyvin weapon engineerin kanssa. Huomaa että hyökkäyksen ei tarvitse olla sama kohde. Pakota ensin kaukana oleva vihollinen kenellä on evade tai focus ja paukauta sitten lähellä olevaa alusta.
 • Nien Nunb. Helpottaa stressin poistossa. Kannatan. Ioni liike poistaa nyt myös stressiä.
 • Weapons Engineer. Ota vuorossa kaksi target lockia. Todella käytännöllinen.

Elite Talents

 • Draw Their Fire. Ainoa keino saada tämä kortti on ostaa Falcon paketti.
 • Veteran Instincts. Tämä Hanssille ja hän ampuu aina ensin. Erittäin käytännöllinen kortti jokaiseen kansioon. Ammu Vader alas ennen kuin PS 9 kerkeää hetulaa hetkauttamaan, kananahkanaama sulaa kun huomaakin olevansa vähän hidas.

Modifications

 • Engine Upgrade. Eksklusiivinen kortti Falcon pakettiin. Oikein kiva lisä jolla voit yllättää vastustajan.


 • Shield Upgrade. Oikein hyvä kortti ja näitä näkee harvoin. Löytyy myös Imperial Aces paketista joten melko harvinainen.

Secondary Weapons

 • Assault Missiles. Tappaa swarmit jos osuu, iso jos. Itse pelannut tätä viimeisessä kolmessa pelissä ja mennyt aina ohi niin että heilahtaa. Tähtää mielummin siihen helpommin osuttavaan alukseen jolla on vähän kavereita, kuin siihen kenellä on evade token ja 3 puolustusnoppaa mutta ympärillä on enemmän koko lössi.Titles

 • Millennium Falcon. Nomen es omen. Kannattaa ottaa kyllä miltei aina.

 

Listoja

Lando Calrissian + Nien Numb + Draw Their Fire
Garven Dreis
Biggs Darklighter + R2-F2


Chewie - YT-1300 + Millenium Falcon + Nein Nunb + Marksmanship + Assault Missle
Gold Squadron Y-Wings + Ion Cannon + R5-D8 Astromech
Rookie X-wing Pilot + R2 Astromech

Outer Rim Smugler
-II-
-II-
lisää mausteet


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti