lauantai 18. lokakuuta 2014

TIE Interceptor expansion
Onpas siinä hienon ja äkäisen näköinen vehje. TIE Interceptor on nopea, ketterä ja yhtä kestävä kuin TIE Fighter mutta mitä lisäpisteet tuo mukanaan? Yhden ylimääräisen hyökkäysnopan tietysti ja kuten A-wing julkaisun aikaan uuden BOOOOST Actiooon!!! Mennän katsomaan mitä avaruuden koppajobbarit jobbarit ovat Empirelle myyneet.

 

 

 

Stats

 3 Hyökkäystä kuten äsken sanoin on tietysti hieno lisä koska Empirellä on vähän heikko tulivoima ilman minkäänlaisia missileitä tai sitten tarvii luottaa listoissa massaan. Tällä pääsee lähelle, ampua melko kovaa ja päästä kauas nopeasti.
3 Puolustusta takaa hyvän mahdollisuuden päästä ehjin nahoin pois taistelusta tai ainakin minimaalisilla vahingoilla.
3 Runkoa. TIE Fighter tasoa.
0 Suojaa kuten kuuluukin saatana! Jos ei osaa väistellä niin kuolkoon.

Movement

 Aivan sama kuin A-wing. TIE fighteriin verrattuna 4 K-turn on muuttunut 5 K-turniin joka antaa pientä säätöä jos tarvii kurvata Kapinallisten pershöyheniä polttaan. Kun huomioi vihreiden liikkeiden määrää näitä voi aika hyvin pistellä stressaamaan, varsinkin Fel osaa käyttää mahanpuruja aiheuttavaa painetta kuin räjähde-expertit.


Pilots

  • Soontir Fel. Hän ei välttele stressiä vaan suosii sitä. Onhan se mukava vetää vastaantulevan pilotin takaporttiin stressaantuneena ja silti ampua kuin Annie Oakley mutta miehekkäämmin. Fel on hyvä äijä mutta ehkä vähän hintava eikä menopelissä ole mahdollisuuksia laittaa missileitä. Jos miettii että X-wingin saa miltei samaan hintaan niin huomaa että vähän on ehkä meh.

  • Turr Phennir. Anna Turrille Daredevil niin saat tästä Tanja Poutiaisen veroisen pujoittelijan joka boostailee ja rollailee vihollisen näkökentästä ulos. Veteran instincts antaa lisää selviävyyttä kun Turr pumppaa pyssyt kuumana vuoron alussa vaikka vastassa olisi mikäkin lentäjä-ässä.

  •  Fel's Wrath. Anna viholliselle keskaria ja sano EI! Kun tulee aika ottaa laatta pois pöydältä jätä se paikalleen ja ammu lähintä äijää. Yhtä herrasmies veto kuin Modern Warfaren Martyrdom.


  • Saber Squadron Pilot. Ilman nimellistä pilottia Intercetor on ihan ok alus, ottaa vaikka kolme niin lähtee hyvin tulivoimaa eikä hirveellä hinnalla.

  • Avenger Squadron Pilot. Näillä saat ammuttua ennen kuin halvimmat X-wingit ja Z-95.


  • Alpha Squadron Pilot


Elite Talents 

 

  • Daredevil. En oikein tiedä kannattaako ostaa 3 pisteellä ja täyttää Elite slottia.


  • Elusiveness. Ei mikään häävi kortti. Kaksi pistettä ehkä hieman paljon 1 nopan rerollista. Jollekin muulle aluksella voisi parantaa selviytymismahdollisuuksia.

Imperial Aces paketin mukana tulee 2 TIE Interceptor alusta ja 4 uutta pilottia jotka ovat erittäin kiinnostavia.

Listoja

Kiinnostaa koittaa Fel + swarm tactics ja Fel's Wrath

2 Saber Squad with PTL
4 Obsidian Tie Fighters
Howlrunner + Stealth Device + Push the Limit
2x Alpha Squadron Pilot
2x Avenger Squadron Pilot

2 Saber Squad with PTL
4 Obsidian Tie Fighters
2xAvenger Squadron Pilot + Push the Limit
4xObsidion TIE Fighter


2 Saber Squad with PTL
4 Obsidian Tie FightersEi kommentteja:

Lähetä kommentti