perjantai 5. joulukuuta 2014

Hampaat irvessä osa 2!

Krank tässä terve!
Ottelusta tulikin jännittävä ja väkivaltainen hyvässä mielessä. Tiukkaa vääntöä alusta loppuun. Parempiakin valintoja olisi voinut tehdä jälkikäteen ajatellen, mutta pilottina "Captain Hindsight" on aika huono. Ainakin yksi sääntötekninen moka tapahtuu videossa, joka onkin mainittu teksteissä. Eli minun olisi pitänyt ampua Biggsiä yhdessä kohtaa Farlanderin sijasta. Hemmetin hauska matsi oli kuitenkin!Sattumalta molemmat listat olivat kaiken lisäksi kolmen aluksen listoja!

Kolmella aluksella lentäessä on syytä varmistaa että ne eivät silti ole täysin riippuvaisia toisistaan, vaan pystyvät myös toimimaan KUN yksi putoaa pelistä pois. Tällä kertaa molemmat hakivat hiukan kokeellista tuntumaa erilaisuudella. Rebelien kombotus jatkui ja imperiumi luotti brute forceen.

Aina kun saan pelata TIE-Defenderillä mieleen palautuu kaikki ne kerrat kun olen pelannut 1995 ilmestynyttä TIE-Fighteria (jossa muuten lennetään Maarek Stelellä)! Tämän vuoksi meikäläiseltä löytyy aina tilaa yhdelle Defenderille listasta (tai ainakin siihen pyritään). Defender on hiukan outolintu maailmalla. Aluksella on erinomaiset statsit ja se on vakiinnuttanut paikkansa pitkän matkan snipperina Heavy Laser Cannonilla varustettuna. Aluksen pistehinta on päätä huimaava ja on vaikea sisällyttää useampia yhteen listaan siten, että ne olisivat mielekkäitä. Lisäksi vaikka alukselta löytyy VALKOINEN K-KÄÄNNÖS, se on hämmästyttävän vaikea lentää. Signature-liike tekee aluksesta ehkä hieman ennalta-arvattavan ja aluksen stressinpoistokyky lähentelee Y-wingin tasoa, kun tiukat punaiset kolmosta lukuunottamatta ovat punaisia ja ainoat vihreät ovat suoraan eteenpäin. Jopa TIE-Bomber kääntyy paremmin!

Innostukseni on siis aiheellista sillä tällä kertaa listaani kuului KOLME TIE-Defenderiä!!! Raakaa voimaa ja yksinkertaisuutta. Vessery varustettuna outmaneuverilla vähentää agility päästessään vastustajan firing arcin ulkopuolelle ja sulkee ärsyttävän C3-PO Millennium Falcon combosta pois. Vesseryä tukee kaksi kaltaistaan alusta jolloin target lock pulaa ei pääse syntymään. Kolmen defenderin listani pystytään rakentamaan alkuperäisosista eli kolmella TIE-Defender expansionilla. :)

[THREE TIMES TIE-DEFENDER]

100 points
------------
PILOTS
Colonel Vessery (38)
TIE Defender (35), Outmaneuver (3)
Onyx Squadron Pilot (32)
Delta Squadron Pilot (30)


Lobotomian lista koostui eliittien eliitistä. Vain nimettyjä pilotteja ja mukana Rebel Aces-paketista Keyan Farlander (1994 X-Wing simulaattorin päähenkilö). Kombotusta haetaan Wes Jansonin ja Keyan Farlanderin opprtunist synergialla. Wes poistaa ensin tokenin ampumalla vastustajaa ja Farlander tööttää HLC:lla ja opportunistilla naamaan ja käyttää stressin focuksena (normi actionina target lock). Biggs suojaa lentuetta ja ottaa Farlanderin kuskaamalta Jan Ors:lta focuksen sijasta evade tokenin! Kaikki ovat vaarallisia yksinäänkin, mutta lentueena tämän kohtaaminen on kuolettavaa.

[LISTA ILMAN NIMEÄ]
100 points
------------
PILOTS
Wes Janson (32)
X-Wing (29), Push the Limit (3)
Biggs Darklighter (25)
Keyan Farlander (43)
B-Wing (29), Heavy Laser Cannon (7), Opportunist (4), B-Wing/E2 (1), Jan Ors (2)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti