keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Slave 1 expansion


Tattadadaa. Kaikkien Star Wars cossaajien lempi ukon oma pirssi on saapunut. Wave 2:sen isot pojat tekevät kyllä kovaa jälkeä laudalla. Boba Fett lentelee legendaarisella Slave 1 aluksellaan ensin Imperiumin kanssa mutta kohta myös Boban omassa armeijassa.
Näitäkin aluksia saa nykyään etsiä sikojen kanssa kuin tryffeleitä. Boksissa on kortteja ja alus itse on oikein mainio vekotin. Huhujen mukaan näitä tulee kauppoihin lisää kun FFG alkaa tekemään niitä muutaman kuukauden sisällä. Wave 1 aluksia valuu kauppoihin jo lisää, muutama kuukausi sitten niitäkään ei löytynyt.

 


Stats

3 Hyökkäystä. Huomaa että Firespray ampuu myös takapuolelta. "Aux" arkkiin voi ampua vain pääaseella ja tiputtaa pommi takaluukusta.
2 Puolustusta. Laita Stealth Device kiinni niin et ole maksanut turhaan avaruusromusta.
6 Runko. Uuf. Iso alus kestää hyvin kulutusta.
4 Suoja. Kestää, kestää ja kestää kuin Duracell.Movement

Aika perus settiä muistaa vain että liikeet menee pitemmälle kuin pienemmillä aluksilla.

Pilots

 • Boba Fett. Meeh. Jos vähänkään näet mitä vastustaja aikoo tehdä et tarvi tätä. No love. • Kath Scarlett. Paras kuskivalinta Firespraylle. Mercenary Copilot messiin niin osuu varmasti. Ability siis lähtee käyntiin kun vastustaja onnistuu puolustamalla negatoimaan kritin. Varmistaaksesti kritit ota myös Determination avuksi. Firespay:hin voi laittaa vähän enemmän pointseja jos muistat että sitä pitää osata käyttää. Proton Torpedot ovat myös oiva valinta.


 • Krassis Trelix. Kolmella pisteellä saat 2ps lisää ja ihan hyvän abilityn verrattuna Bounty Hunteriin. Nappaa mukaan Heavy Laser Canno tai Ion Cannon.
 • Bounty Hunter


Bombs


 • Proximity Mines. Miina tekee pienen asteroidin kokoisen laatan joka räjähtää kun sen päälle ajetaan. Räjähdettyään se hyökkää 3 noppaa damagea.


 • Seismic Charges. Kun tiputat pommin se räjähtää automaattisesti toimintojen jälkeen, eli ennen ammuntaa. Räjähtäessään se tekee range 1 oleviin aluksiin 1 damagen.

Crew Members

 • Gunner. Ammuitko ohi? Prkl tulta munille! Sama kuin Crew Luke.


 • Mercenary Copilot. Ei mikään häävi kortti mutta ei silti paljon maksa. Laita Kath Scarletin talliin ja katso kun alus ottaa stressiä ja krittiä.

Elite Talents

 • Expose. Pelkästä math hammer näkökulmasta tämä kortti on huono, koska et voi käyttää focusta. Jos kuitenkin sinulla on kuskeja jotka antavat focusta, rerolleja yms bonuksia ampumiseen. Millenium Falconiin kätevä. Myös niihin aluksiin jotka saavat lisänoppia jo valmiiksi esim: Mauler Mithel. Vaderille myös hyvä. Varaudu ottamaan damagea!Modifications

 • Stealth Device x 2. Nice! Slave 1 boksi on erittäin hyvä jo tämän kortin takia. Lisää noppia puolustukseen 3 pisteellä yes please. Huomaa että tämä lähtee vasta pois kun alukseen osuu hyökkäys, assault missiles räjähde, miinat tai asteroidi ei vie pois korttia!

Secondary Weapons • Heavy Laser Cannon. Loppumaton Proton Torpedo joka ei anna krittejä, eikä anna myöskään yhtä ylimääräistä puolustusnoppaa 3 rangella. Kun vastustaja tulee 1 rangelle vaihda primary aseeseen ja paukauta 4 nopalla. Lisää gunner jos on pisteitä!


 • Ion Cannon. Vähän niin kuin Ion Turret mutta rajatulla säteellä, mutta rangea tulee lisää. Turret slottia ei vaan kaikilla aluksilla ole. Laita tämä ioni tussari Bounty Hunterille tai TIE Defenderiin.

Titles

 • Slave I. Ilmainen, joten jos haluat torpedoja niin sitten vaan tämä.
Firespraylle tulee lisää kuskeja ja combomahdollisuuksia kun Most Wanted paketti paukahtaa 2014 lopulla tai 2015 jos FFG:tä mitenkään tietää.

http://www.fantasyflightgames.com/edge_news.asp?eidn=5171
Käy tutustumassa uusiin kuskeihin.Listoja

Boban lista

Academy Pilot x3

Boba Fett
Push The limit + Engine Upgrade + Shield Upgrade
Proton Torpedoes
Gunner
Heavy Laser Cannon
Concussion Missiles
Siesmic Charges

Miniswarm ja mörssäri

Howlrunner


Mauler Mithel

Academy Pilot x 2

Krassis TrelixEi kommentteja:

Lähetä kommentti