lauantai 29. marraskuuta 2014

RAAAAARGH!

Krank tässä terve!
Ensimmäinen osa "Hampaat irvessä"-sarjaa on nyt vihdoin saatu uploadattua! 10Gb tiedostojen lataus kämäisellä 0.10Mb/s uploadilla on suhteellisen pitkä  prosessi, mutta saatu nyt päätökseen.

Tässä ensimmäisessä osassa Krank ja Lobotomia ottavat yhteen 100p listoilla. Initiative on Lobolla nopanheiton perusteella, koska listat ovat samankokoisia. Alunperin sovittiin, että matsi pelataan rebels vs. empire ja meikäläinen kokeili kapinallisten puikoissa olemista pitkästä aikaa.

Imperiumin miehenä olen tottunut että listat uhkuvat raakaa voimaa ja yksinkertaisuutta ja siirsin sitä hiukan tuohon rebel listaan. Ei mitään rebeleille tyypillisiä komboja vaan suoraviivaista yksinkertaiselle pelaajalle sopivaa listaa!


Eli meikäläisen lista on seuraavanlainen:
----------------------------
[CARDIAC ARREST]
100 points

PILOTS
Gold Squadron Pilot (25)
Y-Wing (18), R3-A2 (2), Ion Cannon Turret (5)
Blue Squadron Pilot (25) x 3
B-Wing (22), B-Wing/E2 (1), Tactician (2)

Listan mentaliteettina on nimenomaan vain "kuinka paljon stressiä pystyn jakamaan?". Herkullisen yksinkertainen suorittaa ja Y-Wingin astromechi R3-A2 saattaa yllättää varomattoman pelaajan. Listan huono puoli on se, että listan viralliseen rakentamiseen tarvitset ainakin:
  • 2 x Rebel Aces pakettia (B-Wing/E2)
  • 1 xGR75 Rebel Transport (astromechi)
  • 1 x B-Wing
  • 3 x TIE-Phantom (Tactician)
  • 1 x Y-Wing
Vastustajan lista noudattaa empirelle tyypillistä menetelmää 1 flanker/kovis, jota tuetaan Howlrunnerin johtamalla 3-5 Academy Pilotin TIE-Fighter swarmilla. Tässä tapauksessa Lobotomian lista näytti tältä

 -------------------------------
[LISTA ILMAN NIMEÄ]
100 points

PILOTS
Carnor Jax (32)
TIE Interceptor (26), Push the Limit (3), Hull Upgrade (3)
Howlrunner (20)
TIE Fighter (18), Swarm Tactics (2)
Academy Pilot (12) x 4

Tässä tapauksessa koviksena JA flankerina on TIE-Interceptorien kus***ä Carnor Jax joka estää rangella 1 ollessaan focus ja evade actionin tekemisen -JA tokenien käytön. Hull upgrade on suht halpa lisä ottaen huomioon tilanteet missä Jaxin pitäisi olla ollakseen tehokas. Howlrunner ja Academy Pilotit ovat imperiumin perushuttua, jossa Howlrunner antaa kaikille yhden rerollin ja swarm tacticsin ansiosta vieläpä yksi pilotti saa Howlrunnerin pilot skillin combat phasessa.


Pelihän meni varsin sujuvasti ja oli kyllä tiukkaa vääntöä. Hieno esimerkki pelistä jossa on tyypillinen kohtaaminen - uudelleen ryhmittyminen - endgame. Lisäksi peli on oiva osoitus kuinka luovuttaminen ei kannata vaikka asiat eivät välttämättä suju aluksi!

Nauttikaa videosta! Kaikki huonot vitsit on ihan itse keksittyjä!


Ja linkki videoon TÄSSÄ jos ei toimi. (Jyri saa kyllä opettaa joku kerta miten helv****ä tuo upotus homma toimii oikein)
Korjattu :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti