perjantai 12. syyskuuta 2014

TIE Advanced expansion


Wave 1 osion viimeinen alus on TIE Advanced joka ei missään nimessä jää viimeiseksi muiden alusten rinnalla. Advanced on prototyyppi alus jota vanha vihtahousu itse kuskaa ympäri galaktisen taistelukentän elokuvassa sekä pelissä. Ei muutakun fluffia peliin ja laittaa Vader vs Luke käyntiin ja katsotaan kummassa virtaa enemmän niitä vitun midi-chlorineja...Tyhmä!
STATS

2 hyökkäykseen on kyllä melko vähän mutta ei sille voi mitään jossei imperium tahdo satsata laatuun vaan heittää protyypitkin kahdella pyssyllä matkaan. Sitä saa kyllä parannettua vaikka VADERILLA.
3 puolustusta on oikein komia ja selviää ampumisesta kun antaa vielä evaden niin alus lentää kauan.
3 runkoa on se normi TIE runko joka tuohon keskelle on hitsattu mutta sitä suojaa ensikertaa
2 shieldiä jotten ne kritit satuttaisi niin saatanasti lippulaivaa.TIE Advance on yhdistelmä X-wingin kestävyyttä sekä TIE fighterin ketteryyttä. Kiekko on siis välimaastossa ja kun vertaa sitä niihin niin huomaa että TIE:hen verrattuna on 1 jyrkät lähteneet vallan pois samoin kuin 3 immelmanni eli K-turn. Tilalle on tullut 1 loivat jotka ovat vihreitä hänellä. Hieman outoa mutta menkööt. Ihan jees kiekko.

Pilots

  • Darth Vader. Ventolinen mannekiini ja vakiutunut käyttäjä on nopsa poika sauvojen takana. Hän voi tehdä kaksi toimintoa joita hänellä on valmiiksi siunaantunut 4: Focus, TL, Roll ja Evade. Sen lisäksi on paljon kortteja jotka antavat tehdä näiden toimintojen tilalla. Squad Leader on suosittu Vaderilla jolloin hän buffii kamuja paremmiksi ja saa tehdä toisen actionin kuten hän. Swarm Tactics on myös oikein hyvä jos tekee Vader + Backstabber combon ja laittaa paukkumaan. Jos tahdot Vaderin selviävän paremmin niin anna Expert Handling eikä Proton Torpedot enää kiusaa. Modifikaatioista täydellisesti Vaderille sopii Stealth Device ja myös Engine Upgrade jos tahdot buustin. Kun teet boostin ja barrel rollin saat Vaderista aivan järjettömän nopean lentäjän joka hyökii vastustajan taakse vuorolla 2. Vader on erittäin muovautuva tilanteeseen kuin tilanteeseen ja oikeilla Talenteilla ja Modifikaatioilla saa siitä tehtyä ketterän ja tappavan koneen joka vie voittoon. Vader FTW!!


  • Maarek Stele. Hän on aika Bad Ass mofo. Kun kilahtaa konehuoneeseen niin päätä mikä letku menee puhki vai osuuko ohjaajaa nilkaan. KÖH KÖH, cluster ja marksman jos mennään imperiumia vastaan tai mopoja joista swarm on ampunut shieldit pois. Hyvällä tuurilla saat 1 kritillä 2 damagea, ehkä.

  • Storm Squadron Pilot. Ihan perus kauraa hän. Keskiverto PS ja kestävä. Sentään missilet.

  • Tempest Squadron Pilot. Hyvä asia tässä on se että PS on sama kuin Rookie Pilotilla. Kohtalaisen halpa, kestävä ja evaden kanssa pysyy pöydässä.


Elite Talents

  • Squad Leader. Kun isäpappa tulee lentueeseen niin alkaa tapahtua. Todella hyvä kortti kaikenkaikkiaan, ei voi muuta sanoa. Saa minkä tahansa lentueen toimimaan paremmin ja tehokkaammin. Possibilities are endless maan. Anna kestävälle äijälle niin saat pitkän hyödyn. Muista että kone ei saa tehdä samaa actionia kahta kertaa, joten ei focusta tai evadea tuplana. Vaderille tämä niin saat tehdä itse toiminnon ja sitten kaverille se ylimääräinen. Eniten hyötyä tästä saa kun antaa jollekin joka itse tehdessään actionin antaa toisen tehdä jotain kivaa. Esim. Dutch Vander.

  • Expert Handling. Katso X-wing expansion tekstistä.


  • Swarm Tactics. Katso TIE-fighter expansionSecondary Weapons

  • Cluster Missiles. Impeerium ei muista tai tiedä mistään Geneven sopimuksista. Se käyttää enemmän rypäleitä kuin italialainen viinitila paskaan grappaan. Vaderille voi laittaa mukaan jos tahtoo sillä niittää isompiä aluksia. Ensin TL ja sitten Focus niin kyllä sillä pitäisi upota isompikin pötski. Ota vielä Marksmanship ja alkaa toimimaan, se toimii kumpaankin hyökkäykseen niin voit ottaa actionilla TL ja Evade.

  • Concussion Missiles. Toinen Missile joka menee pidemmälle kuin Cluster ja saat 1 nopan enemmän. Kumpi sittne on parempi herää kysymys. Noh ilman että mennään Math hammeriin niin clustereilla Voi saata 6 noppaa sisään mutta jos vastassa on 3 puolustusnoppaa niin se on aika niin ja näin että meneekö yhtään (ilman mitään modeja siis) kun concussilla saat blankon osumaksi niin se tasottaa peliä. Kummatkin on ihan hyviä ja maksaa saman verran. Concussion + focus on ihan hyvä muuta jos on pisteitä niin menen ennemmin cluster + marksman for lulz and dakka.


Listoja

vader + engine upgrade + homing missiles
Bounty Hunter + gunner
Academy Pilot
Academy Pilot

Vader +Engine Upgrade +Daredevil +Cluster Missiles
Howlrunner  +Stealth Device +Push the Limit
Academy Pilot
Academy Pilot
Academy Pilot
Vader  + Squad leader
Steele +Marksmanship + Cluster Missile
Howlrunner + Determination
Backstabber

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti