torstai 11. syyskuuta 2014

Y-Wing expansion


Wave 1 toi rannoille x-wingin edeltähän Y-Wingin. Vaikka tämä alus näyttää 2 vuotiaan päiväunelta ei kone kuitenkaan ole mikään itseään peilistä kyyläävä bling bling driftaaja vaan vanha kunnon sotaratsu joka kestää ja kestää kuin ylikalliit patterit. Eli S-W maailman härkävaunut ovat ny kyseessä ja töitä tämä peto kyllä tekee ja pitkään. Kuten härkävaunut koneet toimivat parina paljon paremmin kuin sinkkuna.                                  

 

 

Stats

2 hyökkäystä on tarpeeksi koska tämä muuli pimpataan hieman erilaiseen tarkoitukseen kuin perus tussarit. Y-wing on mahtava turret ja torpedo alusta sen halvan hinnan ja kestävyyden takia.
1 puolustus on ehkä vähän sub par, 2 olisi sopiva mutta sitä saa sitten synerialla ja oikalla asettelulla paranettua. Onneksi on...
5!! runkoa. Tässä on kyllä laitettu parasta avaruusalumiinia mitä steenalta löytyy koska 5 on jo aikasen paljon. Näitä kun ottaa pari niin siinä on jo tehtävää illaksi kun silppuaa ensin
3 kilpeä. 1 enemmän kuin uudemmassa x-wingissä. Ehkä Kapinalliset ovat tehneet virheen kun ovat kaikonneet tällaisista tankkereista sodan kehittyessä. Tiedä häntä.


Movement


Siinä aluksen kiekko. X-wingiin verrattuna punaisia liikkeitä on tullut 3 lisää, suoraan voi mennä ilman stressiä vain 4 ja 3 jyrkät ottaa pilottia jo palleista. Vihreitä liikkeitäkin on 2 vähemmän mutta sentään 2 jäljellä. 1 kaarteet kyllä vähän haittaa. Eihän tämä nyt oikeasti ole mikään hirveän huono kun ottaa sen vain huomioon. Se että turretin kanssa kuitenkin ei tarvi olla niin vikkelä kun se ampuu 360 astetta.

Pilots

  • Horton Salm, tämä kaveri ampuu torpedoilla kaiken alas. Anna vaikka kaksi protonia ja katso kun imperiumin lasileuat lentää herran hoiviin. Kaveriksi sopii lähes kaikki ketkä voivat antaa actionin tai focuksen esim. Hawk-290 tai Garven Dreis. Astromechejä voi ottaa mutta ei kannata tuhlata pisteitä pommikoneeseen joka heittää 2 vuorossa lastinsa viholliseen. R2 ja R5D8 ovat kyllä hyviä, R2 ehkä parempi koska maksaa vain 1 pisteen ja saat tehtyä ketterämmän aluksen.


  • "Dutch" Vander. Niinkuin ennemmin sanoin jo nämä kaverit eivät ole mitään koppavia kusipäitä vaan tukevat toisiaan taistelussa kuin veljet. Tällä pilotilla saa tehtyä aika paljon hyvää niiden kanssa ketkä kantavat masussaan torpedoja. Voit antaa myös TL toiselle alukselle joka on tehnyt Target Lockin mutta haluaa vaihtaa sen jos vaikka kohde alus on mennyt huonoon paikkaan. Varusta vaikka torpedoilla koska ne tarvitsevat TL yleensä.

  • Gray Squadron Pilot. Sitten nämä perusjampat jotka ottavat työn raskaan taakan. Halpoja ja kestäviä kuin Lada. Protoneja isoihin mörköihin ja Assaulttia sitten Swarmiin. Turrettejakin voi miettiä.


  • Gold Squadron Pilot. Kaks näitä kiitos. Attentaatti!!!

Astromechs

  • •R5-D8. Kolmen pisteen korjaussarja. Jos nyt oikein ymmärrän niin pelin ainoa keino korjata alusta on tämä kaveri tässä. Näitä voi laittaa Y-Wingeihin joihin olet laittanut Ion Cannon Turretin tai muuten vain tahdot minkä tahansa aluksen kestävän pidempään.


  • R2 Astromech. Kun tahdot aluksen joka pistää ajajaa penkinpeitteisiin kiinni ja kuskeilla on mahahaava ennen kuin edes taivaalle on päästy niin R2 hoitaa stressin pois. Ensin voi vetää K-kiepin ja sitten tiukka vasen ja kuskin vatsa on tasainen kuin viilipytty. Combo mahdollisuus muutaman kuskin kanssa oikein mainio. Jos aavistelet että kaveri tuo inhottavia Ion aseita niin tämä tekee Ionin eteenpäin menevästä pakkoliikkeestä vihreän liikkeen ;)

Secondary Weapons

  • Ion Cannon Turret. Mitäs nämä Ioni aseet ovat. Noh kun ammut kusipäitä näillä pyssyillä ja osut edes yhdellä kudilla niin vihollinen saa IONI tokenin. Tämä tokeni tekee sen että vihollinen ei saa päättää ensi vuorossa liikkumisestaan vaan ko. kone pötköttää ykkös nopeutta eteenpäin, hän kuitenkin saa toiminnon sekä ampumisen normaalisti. Kun olet antanut ionin niin sitten negatoidaan kaikki muut osumat, et voi ICT:llä aiheuttaa kuin 1 damagen kerrallaan. Mihin ioni sitten sopeutuu? Katsos kun tällä on 360 suuntaus eli voit ampua peppuun ampuvaa kaveria suoraan hyttiin niin että avaruusairbagit lentää. Erittäin käytännöllinen isompia kavereita ampuessa, ei niin hyvä swarmia vastaan puutteellisen damagen takai. Aikalailla must kaikille y-wingeille, on tämä senverran ärsyttävä. Estää todella paljon vastustajan liikkeitä.Saatavissa myös kompaktina torpedona.

  • Proton Torpedoes. Katso X-wing expansion. Näitä tulee 2 joten käytä niitä. Dakkadakka!!

Listoja


Dutch Vander +R5 astro +ion cannon
Gold Y-wing +R5 astro +ion cannon
Gold Y-wing +R5 astro +ion cannon
X-wing rookie + R2 astro


Gold Y-Wing Ion Cannon Turret
Gold Y-Wing Ion Cannon Turret
Blue Squadron B-Wing Autoblaster Cannon
Blue Squadron B-Wing Autoblaster Cannon


Rookie  X-wing
Rookie  X-wing
Blue Squadron B-wing
Gold  Y-wing
Gold Y-wingEi kommentteja:

Lähetä kommentti