perjantai 12. syyskuuta 2014

TIE Fighter Expansion

 
Nyt tulee sitä pahistenkin puolta vaikka aika kieli keskellä suuta on täällä ajeltu poliittisten liittoutumien ja juonien välistä. Tässä on Tie-hävittäjä joka nimensä mukaan hävittää viholliset tieltään joko porukalla tai sitten ekspertin ajamana. Coressa näitä tulee jo kaksi joten kotien pikku kommandereilla pitäisi näitä piisata se 4 ja kun tämän pistää siihen kiinni niin avot, maailman luokan lista on valmis. Kuten X-wing lisärissa tulee tässä hyviä kuskeja jotka sopivat täydellisesti coren jatkoksi, siksi nämä ovatkin yleensä loppu kaikkialta.Stats


2 hyökkäystä ei ole huono koska nämä vetää massalla, nyt mennään ihan iholle enkä nyt puhu mistään ihmissuhteista ja autossa itkemisestä vaan tullaan ihan kiinni vastustajaan ja heitetään se 3 noppaa ja toivotaan että osuu (noppa tai alus).
3 puolustusta on todella hyvin näin halvalta laivalta, kun teet vielä itsellesi evade tokenin niin pitäisi olla aika kova osuttava. Tokin ei tarvi paljoa osua.
3 runkoa eikä minkäänlaista kilpeä tekee yksikin osuma aika nannaa. Ne Assault missilet tykkää näistä.


TIE:t liikkuu nopeasti ja kääntyy hyvin. X-wingeille tyypillistä 1 eteen jarruttelua ei suvaita akatemiassa vaan laitetaan talla pohjaan. 5 eteenpäin on hervoton liikke joka laittaa painetta vastustajalle joka odotti aivan jotain muuta. K-turniakin löytyy kahta mallia, kyllä kelpaa vedellä punaisiin. Onse ketterä!

Pilots

  • "Howlrunner" Hän on se joka johtaa Swarmeja ja nostaa heidät keskinkertaisuudesta voittajaluokkaan, hän on kova luu. Luu kurkkuun!                                                                       Swarm on oma tieteen lajinsa jota itse en osaa käyttää sen enempää kuin epilaattoria mutta eipä oikeastaan tarvikkaan, ei kaikkien tarvi pelata samallalailla. Mutta swarm on vaan niin saatanan tehokas. Kuitenkin asiaan. Howlrunner nostaa 1 matkalla olevien ystävien osumistarkkuuden todella mahtavaksi ja kun niitä ystäviä on siunaantunut se 7 niin eiköhän ala panssarit paukkua kuin immenkalvo rippileirillä. Tämän jäbän kanssa osuminen ilman focusta kohteeseen on noin 75% ja 2 osuminen 40%. Joten voi ottaa aika rauhassa niitä evade tokeneita lasileuoille. Ihan must! Ensimmäinen ostos jos haluat Imperiumilla pelata.


  • "Backstabber" Nimensä mukainen mies. Tämä sattuu jos tulee kylkeen 1 rangelta. Aika heikko yksin mutta kuitenkin melko vaarallinen swarmin kanssa. Hyvä flankkaamaan.


  • "Winged Gundark" Ai sulta jäi pisteitä yli. Ota vaikka tää. Ei vaan, ihan jees äijä. Jos olisi 3 hyökkäystä pohjilla niin olis tosi hyvä. Sopeutuu peleihin jossa olet Imperiumia vastaan.


  • Black Squadron Pilot. Perus äijiä tästä alaspäin.


  • Obsidian Squadron Pilot

  • Academy Pilot. Heh. Ei taida tietää että kohta kolisee.Elite Talents

  • Determination, coren kortteja. Howlrunnerille sopiva lisää puolustusta minimi pistein.

  • Swarm Tactics, moni käyttää tätä korttia. Kortilla voit jakaa toisen aluksen Pilot Skillin toiselle alukselle. Kätevää eikö vain. Osta näitä jokaiselle swarmissa niin kaikki vetää sitä PS8. Elite skilli niin monet lentäjät voivat käyttää tätä korttia. Lukellakin tavattu useasti.


Listoja

Howlrunner
Academy Pilot
Academy Pilot
Academy Pilot
Academy Pilot
Academy Pilot
Academy Pilot
90 yhteensä ja sitten jää rahaa vielä vaikka Stealth Deviceen.
 
Howlrunner
Backstabber 
Academy Pilot
Academy Pilot
Academy Pilot
Academy Pilot
Academy Pilot
94 sama juttu. mausta vähän niin saat omaa näköä swarmiin.

 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti