torstai 11. joulukuuta 2014

Hiljaa hyvä tulee!!! Fly Casual!

Krank tässä terve!

(Muokattu: iso läjä kirjoitusvirheitä koska aamuyö ja iPad)

Kanttiiniakatemian puolella ja muutenkin on ollut todella kiireistä viime aikoina. Hyvänä puolena on se että noin 33% kiireestä on ollut Kanttiiniakatemian ja PoriXwing-kanavan parissa. Uusi videoeditointiohjelma alkaa pikkuhiljaa luonnistua ja toivottavasti battle reporteista tulee hyviä ja muistakin kanavan videoista katsomisen arvoisia!

En ole ihan täysin avannut noita eri kategorioita mitä kanavalla pyörii ja miten se suhtautuu tähän Kanttiiniakatemian blogiin.

Pähkinänkuoressa homma toimii näin:
-kuvaan ja editoin videon kanavalle
-kirjoitan videon julkaisun yhteydessä blogipostauksen
Se miksi ajattelin tällaista järjestelyä on se, että video kertoo enemmän kuin 29323 sanaa ja meikäläinen on niin surkea kirjoittamaan (ja laiska), että tämä järjestely toimii paremmin. Sitten itse kanavaan.

Fly Casual-osio on tarkoitettu hupimielessä pelattuihin X-Wing peleihin, jotka eivät ole mahdollisimman tarkoilla turnaussäännöillä pelattuja. Vastustajat vaihtelevat perheenjäsenistä kavereihin ja pelit ovat skenaarioita, epic-skaalan pelejä, hupilistoja ja mahdollisesti jotain muuta turnauskategorian ulkopuolelle sijoittuvaa.

"Hampaat Irvessä"-osio pelataan mahdollisimman tarkoilla turnaussäännöillä, mutta tarkoituksena ei ole pyörittää vain "nettilistoja", vaan myös kokeellisempi tuotoksia. Tässä sarjassa pelit ovat lähes poikkeuksetta 100p ja peliin annetaan 75min peliaikaa.  Koska olemme ihmisiä, sääntömokia tapahtuu varmasti ja mkäli lopputulos olisi muuttunut olennaisesti otamme asian esille videossa. Ja jos emme niin TE voitte kertoa siitä!!! Aika ei ehkä näy videolla, mutta se on hyvä muistaa videota seurattaessa. Jotain toiminnallisuutta kannustetaan sillä kukaan ei varmaankaan halua seurata matsia, jossa Millennium Falcon pakenee 50min ollessaan muutaman pisteen johdossa. ;) Asiasta saatetaan mainita, mutta tähän ei pyritä.

Kanttiiniakatemia-osiossa käydään läpi sitten mitä nyt mieleen sattuu tulemaan. Tuote-esittelyitä, ajatuksia pelistä tai oikeastaan ihan mitä tahansa muuta mitä mieleen sattuu tulemaan. Koska yksinpuhelu kotona on hankalaa, saattaa tämä osio jäädä hiukan vähemmälle. ;)

Tästä päästäänkiin kanavan nykyisiin tunnelmiin. Ainakin viisi videota odottaa julkaisua Tubessa, mutta julkaisutahti tullaan pitämään 1-2 videota/viikko/kuukausi. Yritän tehdä aika hyvän varaston pelejä, että kanavalla on toimintaa. :) Joulun kunniaksi ja iltojen iloksi (kun ei teillä muutakaan tekemistä ole) pyrin että saadaan hiukan enemmän videoita ulos.

Tässä annetaan teille Fly Casualin toinen osa, jossa otimme testipeliksi Core Setin mukana tulleen Mission 2:Asteroid Runin. Video on enemmän ehkä osoitus mitä tulevaisuus tuo editointitaitojen kehittyessä ja mitä kanavalla ja blogipuolella on luvassa. Voin jo ainakin sanoa, että tulevat "Hampaat irvessä" ja Fly Casualit ovat jo paljon paremmin editoituja ja katsojaystävällisempiä myös uusille pelaajille!Muistakaa pitää hauskaa ja fly casual!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti