lauantai 20. joulukuuta 2014

Jännittävyys katossa!

Krank tässä terve!

Onpas ollut melkoinen viikko. Joulu lähestyy, wave 6 on siirretty "on the boat"-statukseen, vanhojen alusten reprintit on siirretty "on the boat"-statukseen, Suomen Store Championship paikat julkistettiin, Porissa taidetaan järjestää isompikin X-Wing turnaus (oletettavasti kuitenkin FFG:n organized play-ohjelman ulkopuolelta, mutta kuitenkin!) FFG julkisti vihdoin Imperiumille huge aluksen ja Imperial Assault julkaistiin vihdoinkin.

Hemmetin FFG... SHUT UP AND TAKE MY MONEY!  (saattoi mennä pari TIE-Advancedia tilaukseen uuden titlen valmisteluihin liittyen!)Ainakin FFG tuottaa materiaalia mistä voi keskustella blogissa sitten enemmänkin näköjään. Ollaan taas pelailtu hiukan pelejä ja olen tuota editoria edelleen kehittänyt ja pakkoa sanoa, että on hauskaa katsoa noita aikaisempiakin videoita ja huomata, että näissä uudemmissa on selkeästi parempi jälki editoinnin kannalta. Progress!

Viikonlopun kunniaksi annetaan meikäläisen ja snufan "Aallonharjalla" videon toinen osa missä vaihdoimme alukset päittäin. YT-2400 on kyllä hauska alus, mutta toivottavasti siihen saadaan hiukan variaatiota. Tällä hetkellä tuntuu, että HLC + title on lähes pakollinen, mutta haluaisin kyllä testata hiukan erilaisempaa settiä ilman tuota Heavy Laseria.Eli seuraavissa blogeissa käsiteltäviä asioita itselle muistilistaksi:

-Turnaukset Suomessa
-Imperial Huge aluksen ALUStavat ajatukset
-Lisää "hampaat irvessä"!!!!
-Akryylitemplatet (video on jo kanavalla, mutta kirjoitan vielä jutunkin!!!)
-Lisää Fly Casual (Snufa kirjoittanut pientä kampanjaprojektia)
-Maalaustuokio

Huh huh... Mahtaako kaikkea ehtiä edes säädyllisesti tekemäänkään?

Fly Casual ja hyvää Joulun odotusta!
-Krank
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti